Έλεος πια κ. Μίχο! Ματώνει ο Δήμος, από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβατε, από τις εξοφλήσεις των προεκλογικών σας γραμματίων!

"Πρώτοι Ξανά" εσείς, στο μεγαλύτερο "κορωνοπάρτυ" των απευθείας αναθέσεων και την κατασπατάληση των χρημάτων των συμπολιτών μας, "βαπτίζοντας" άμεση ανάγκη λόγω covid-19, κάθε προμήθεια!

"Πρώτοι Ξανά" εσείς, ορίσατε "βασικό προμηθευτή", συγγενή πρώτου βαθμού Αντιδημάρχου σας!

"Πρώτοι Ξανά" εσείς, αναλάβατε την επαγγελματική αποκατάσταση των υποψηφίων και των υποστηρικτών της παράταξής σας, μοιράζοντας "φωτογραφικές" συμβάσεις με απολαβές χιλιάδων ευρώ!

"Πρώτοι Ξανά" εσείς, βάζετε το άθλιο δίλημμα "υπόγραψε ή φύγε" στους υπαλλήλους και τους εξωθείτε σε αυτοεξορία! Να υπογράφετε εσείς, κι όχι να θέτετε σε κίνδυνο το εργασιακό τους αύριο και το μέλλον των οικογενειών τους.

"Πρώτοι Ξανά" εσείς, καταστρατηγείτε κάθε έννοια νομιμότητας και ηθικής!

"Πρώτοι Ξανά" εσείς, απλώσατε το "πέπλο φόβου" και μισαλλοδοξίας σε ολόκληρη την πόλη, για όποιον σκέφτεται, για όποιον αντιδρά, για όποιον έχει άλλη άποψη!

Αλήθεια είναι όλα αυτά που κάνετε νόμιμα και ηθικά; Προκαλώ και παρακαλώ όλους τους συνδημότες μας, να ελέγξουν μόνοι τους την βάση των όσων γράφω για τα αχαρακτήριστα πεπραγμένα σας! Πώς; Να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ για να δουν τα "έργα" σας, γιατί τις "ημέρες" σας τις ζούμε όλοι καθημερινά! Έτσι, θα καταλάβουν ακόμα και οι τελευταίοι εναπομείναντες παραπλανημένοι "μιχολάγνοι", ότι πάλεψαν για να γίνετε απλά εσείς "πρώτος ξανά" κι όχι η πόλη μας "Πρώτη Ξανά"! Κι όποιος ακόμα και μετά από όλα αυτά, δεν διαχωρίσει τη θέση του από τις ασύμβατες σε κάθε νόμο πρακτικές σας, το μέλλον θα τον κατατάξει ως συνένοχο. Γιώργος Καπλάνης Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»