Στην πρώτη συνεδρίαση της νέας θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού,

που πραγματοποιήθηκε σήμερα 8 Σεπτέμβρη, ο Θοδωρής Σκολαρίκος, δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στην τοποθέτησή του έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ευχόμαστε υγεία και δύναμη, πρώτα από όλα στους εργαζόμενους του Δήμου. Θα επαναλάβουμε σήμερα αυτό που είπαμε και στην ορκομωσία. Μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο θα παλέψουμε για το δίκιο του λαού μας. Το αντιδραστικό νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης συνολικά, θωρακίζει όλο και περισσότερο το αστικό κράτος και τα κέρδη των λίγων, στον αντίποδα  των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Αυτή την κατεύθυνση υπηρετούν οι παρεμβάσεις που έκανε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι μεταπηδήσεις δημοτικών συμβούλων, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά, πέρα από προσωπικές διαδρομές που και αυτές κρίνονται, καταδεικνύουν το γεγονός ότι μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων που στοιχίζονται πίσω από τα αστικά κόμματα  δεν υπάρχουν σινικά τείχη. »
Στην πρώτη συνεδρίαση εκλέχτηκε το Προεδρείο του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και ακολούθησε η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ψήφισαν λευκό στην εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στη συγκρότηση ενός Προεδρείου χωρίς αρμοδιότητες, οι οποίες συγκεντρώνονται αποκλειστικά στον πρόεδρο.
Στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου  από τη Λαϊκή Συσπείρωση εκλέχτηκαν ως τακτικό μέλος ο Γιώργος Βαρλάς και ως αναπληρωματικό μέλος ο Θοδωρής Σκολαρίκος
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  από τη Λαϊκή Συσπείρωση εκλέχτηκαν ως τακτικό μέλος  η Βάσω Ζάχαρη  και ως αναπληρωματικό μέλος ο Μιχάλης Καραβίδας.