«Ο αποτεφρωτήρας ζει και βασιλεύει με την υπογραφή της Αφροδίτης Μπιζά»

Σε προηγούμενο δημοσίευμα (ΕΔΩ) είχαμε προειδοποιήσει τον «δόκτορα» της Πυρηνικής Σκουπιδολογίας κατά κόσμο Θωμά Μπιζά, να μην προκαλεί και να ασφαλίσει καλά την ντουλάπα του, για να μην βγουν έξω οι «σκελετοί» της πενταετίας στον ΕΔΣΝΑ και κόβουν βόλτες στη λεωφόρο Φυλής. Παρ' όλα αυτά δεν άκουσε , ή, δεν διάβασε, ενώ απεναντίας έγραψε την συνηθισμένη  σαχλαμάρα του στο διαδίκτυο, κάνοντας λόγο για σιτιζόμενους και για τρωκτικά. Φαίνεται ο Πυρινικός Σκουπιδολόγος την ώρα που τα έγραφε, σίγουρα παράλληλα, θα έβλεπε το είδωλό στον καθρέπτη του, δεν εξηγείται αλλιώς.

Όμως, ως απρόσεκτος που είναι, ένας «σκελετός», την κοπάνησε από την ντουλάπα του, και του βγάζει την γλώσσα όλο αυθάδεια, εκθέτοντας τόσο τον ίδιο, όσο και την κυρία Μπιζά, στα μάτια πολιτών των Αγίων Αναργύρων.  

Αυτός λοιπόν, ο κοπανατζής λαλίστατος «σκελετός», μίλησε για τον αποτεφρωτήρα στον ΟΕΔΑ Φυλής και τι είπε; Ότι η κυρία Μπιζά στις 26/4/2023 στη Συνεδρίαση του Δ/Σ  Δήμου Αγίων Αργύρων - Καματερού, μετά τον ποιητικό οίστρο που είχε, θέλοντας να προκαλέσει ανούσιες εντυπώσεις,  αράδιασε συνειδητά ψέματα.

Δηλαδή. Όχι μόνο δεν ήθελε να απομακρύνει την Μονάδα Αποτέφρωσης Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (Ε.Α.Υ.Μ.), αλλά επί θητείας της στον ΕΔΣΝΑ αντικαθιστώντας ως συνήθως την τότε Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και από την θέση της Αντιπροέδρου (ΦΩΤΟ 1), έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή της (ΦΩΤΟ 2) για την ανανέωση και παραμονή του Αποτεφρωτήρα στις 2 Φεβρουαρίου 2016 για 3 + 3 χρόνια, συνολικά 6 χρόνια (ΦΩΤΟ 3). Στις 30 Ιανουαρίου πάρθηκε και η απόφαση για την παράταση (ΦΩΤΟ 4).

Με απλά λόγια, η κυρία Αφροδίτη υπόγραψε 2 φορές την παραμονή του Αποτεφρωτήρα. Αυτά τα ξέρουν οι «σύντροφοι» στη Δημοτική παράταξη, που θέλει να κάνει σωστή και δομημένη Αντιπολίτευση;

Κατά τα άλλα, κούναγε το δάχτυλο στον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού Σταύρο Τσίρμπα και στους αδαείς Δημοτικούς Συμβούλους, «πουλώντας» παραμύθια για να τα ακούνε και οι πολίτες που παρευρίσκονταν στην αίθουσα, ότι δήθεν έκανε τα πάντα για την απομάκρυνση του Αποτεφρωτήρα και ότι γι' αυτό τον σκοπό, είχε συγκροτηθεί και Επιτροπή Αγώνα. Τελικά αποδείχτηκε, ότι η κυρία Μπιζά, κορόιδευε και την Επιτροπή Αγώνα, αφού τους φώναξε να συζητήσουν το θέμα αφότου πρώτα είχε υπογράψει την παραμονή του Αποτεφρωτήρα. Δηλαδή με άλλα λόγια, τους δούλευε κανονικά, κάτι που επιχείρησε να κάνει και στο Δημοτικό Συμβούλιο των Αγίων Αναργύρων.

Όσο για ποιητικό οίστρο και τους στοίχους του ποιητή που επικαλέστηκε, απευθυνόμενη στον Δήμαρχο: «Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη την φωλιά τους πασχίζουν να βρουν λεκέδες στη δική σου». Στο θέμα του ΧΥΤΑ και του Αποτεφρωτήρα, είναι προφανές ότι της γύρισαν μπούμερανγκ.

Πάντως, κάτι μας λέει ότι δεν θα πλήξουμε στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού και το λέμε μετά πλήρη γνώσεως, αφού ο «καθοδηγητής» της νέας Δημοτικής παράταξης, ο «δόκτορας» της Πυρηνικής Σκουπιδολογίας, γνωστός φαφλατάς και απρόσεκτος, τσιμπάει σα χάνος σε αγκίστρι χωρίς δόλωμα. Φυσικό και επόμενο λοιπόν, να περιμένουμε να το σκάσει και άλλος «σκελετός» από την ντουλάπα του...

Υ.Γ 1- Για το ότι παραιτήθηκε ο σύζυγος της κυρίας Μπιζά  από τον ΕΔΣΝΑ επειδή έγινε η ίδια Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου και μόνο στο άκουσμα, γελάνε και οι γλάροι του ΧΥΤΑ. Μούφα το αφήγημα, δεν παραιτήθηκε, αλλά συνταξιοδοτήθηκε. Έχει μια διαφορά ξέρετε το ένα από το άλλο.

Υ.Γ 2- Παρά τις παρέες και συναναστροφές της η κυρία Μπιζά είχε και ένα ήθος τα χρόνια διοίκησης του ΕΔΣΝΑ. Φαίνεται όμως, ότι μετά την αποχώρηση από τον Σύνδεσμο, έκανε περισσότερη παρέα με τον σύζυγο της και δυστυχώς αντί η κυρία Αφροδίτη να βοηθήσει την βελτίωση του Θωμά, έγινε το αντίστροφο. Ο σύζυγος της ο οποίος δεν βελτιώνεται και καθημερινά επιδεινώνεται η κατάσταση του, συμπαρέσυρε την κυρία Μπιζά στο γνωστό κατήφορο. Καλή μας κυρία Αφροδίτη Μπιζά, σας εκλιπαρούμε θερμά, μην ακούτε και μην παρασύρεστε από τις ανοησίες που εκπέμπει ο σύζυγος σας. Είναι κρίμα, τόσο για εσάς, όσο και για την παράταξη που εκπροσωπείται.