Στο πλαίσιο των περιοδειών και εξορμήσεων της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ για το οξυμένο πρόβλημα της χωματερής στη Φυλή,

περιοδεία πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα εμπορικά καταστήματα της οδού Φυλής και στο κέντρο του Καματερού, με επικεφαλής τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή του Κόμματος. Στο κλιμάκιο του Κόμματος συμμετείχαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Θοδωρής Σκολαρίκος, Βάσω Ζάχαρη και Μιχάλης Καραβίδας.

Το κλιμάκιο του Κόμματος, διακινώντας την ανακοίνωση της ΚΟ Αττικής, συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής, που εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το σχεδιασμό που υπάρχει για νέα χωματερή, σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια τους. Για το γεγονός ότι στη φτώχεια που ζει ο λαός της Δυτικής Αθήνας, στην ανεργία, στην υποβάθμιση των υποδομών έρχεται να προστεθεί άλλη μια χωματερή, που υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο τη ζωή του. Τα στελέχη του Κόμματος ενημέρωσαν για τις πρωτοβουλίες που παίρνει το ΚΚΕ για την ανάδειξη του ζητήματος πλατιά στο λαό, στη Βουλή, στην Ευρωβουλή και στην τοπική διοίκηση και κάλεσαν σε ξεσηκωμό και οργάνωση του αγώνα, ενάντια στην πολιτική των κυβερνήσεων, της ΕΕ, δημοτικών και περιφερειακών αρχών, προκειμένου να μπουν εμπόδια σε αυτά τα εγκληματικά σχέδια.

Οι εξορμήσεις συνεχίζονται την Πέμπτη στην Πετρούπολη, όπου στις 7 μ.μ. περιοδεία θα πραγματοποιήσει στο εμπορικό κέντρο ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει, στις 8.30 μ.μ. σύσκεψη για το ζήτημα του ΧΥΤΑ στο καφενείο του «Παπιαμώνη» (κάτω από το Δημαρχείο).