Σταύρος Τσίρμπας: Στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε στις εξελίξεις της νεολαίας

Με επίκεντρο τους νέους που βρίσκονται στον πυρήνα του ευρωπαϊκού προγράμματος Time 4EU πραγματοποιήθηκε η 5 η Συνάντηση Εργασίας στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού με τη συμμετοχή στελεχών από εννιά χώρες. Οι Ευρωπαίοι συμμετέχοντες του προγράμματος από την Ουγγαρία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Σλοβενία, την Πολωνία, αλλά και τη χώρα μας ξεναγήθηκαν στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού από την ομάδα εργασίας του Δήμου και έγιναν δεκτοί από τον Δήμαρχο της πόλης Σταύρο Τσίρμπα στο Πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας καλωσόρισε τους αντιπροσώπους των ευρωπαϊκών χωρών τονίζοντας ότι «ο Δήμος Αγίων Αναργύρων- Καματερού ανήκει στους πέντε πιο νεανικούς Δήμους στην Ελλάδα και καλούμαστε να θέσουμε τις βάσεις για ένα ευοίωνο και δημιουργικό μέλλον για όλους». Και συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε εξασφαλίσει έργα πάνω από 50 εκ. ευρώ και βρισκόμαστε σε πλήρη αναπτυξιακή τροχιά θέτοντας υψηλούς στόχους, ώστε να πρωταγωνιστήσουμε στις εξελίξεις της νεολαίας, λαμβάνοντας υπόψη ότι το τρέχον έτος είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας».

Το έργο «It's our time, it's Europe's time» στοχεύει να θέσει τα θεμέλια για την εδραίωση ενός χρήσιμου εργαλείου, βασισμένου στις διαβουλεύσεις των πολιτών και τις συζητήσεις σχετικά με συγκεκριμένους τρόπους δημιουργίας μιας πιο δημοκρατικής Ένωσης. Το θέμα της συνάντησης ήταν «Η Ευρώπη είναι τουρισμός» και στόχος η ευαισθητοποίηση των νέων στην Ε.Ε και μέσω της συμμετοχής τους, να εμπλακούν στο σχεδιασμό ιδεών.