Απίστευτο αυτό που συνέβη στο Καματερό την Τετάρτη που μας πέρασε.

Μία πρόσκληση στον π. Υπουργό και υποψήφιο Βουλευτή Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για να μιλήσει σε ένα ακροατήριο λίγων φίλων και υποστηρικτών, εξελίχθηκε σε αυθόρμητη ανοιχτή συγκέντρωση εκατοντάδων πολιτών.


Ο κ. Χρυσοχοΐδης αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους για την στήριξη προς το πρόσωπό του, συνομίλησε με πολλούς κατοίκους και άκουσε με προσοχή για τα προβλήματα της περιοχής, (άλλωστε είναι γνώστης αυτών). Επίσης δήλωσε ικανοποιημένος για την επαναλειτουργία του αστυνομικού τμήματος, ένα αίτημα των κατοίκων που έγινε δεκτό και δρομολογήθηκε με δικές του ενέργειες, από όταν ήταν Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.


Στη συνέχεια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ανέλυσε την πολιτική κατάσταση εν όψη των βουλευτικών εκλογών και ανέπτυξε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας : «Όλο αυτό το διάστημα πορευόμαστε με υπευθυνότητα, με μέτρο, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης. Με αίσθημα ευθύνης, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι εμείς, ανταποκρινόμενοι στην επιλογή των πολιτών, συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία της χώρας προς το μέλλον. Ακούμε με προσοχή τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία και διαμορφώνουμε τις θέσεις μας απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα και προκλήσεις. Γι' αυτό και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποκτήσει ακόμα πιο δυνατή φωνή σε ολόκληρη την Δυτική Αθήνα, σε ολόκληρη την Ελλάδα και αυτό μπορεί να γίνει, με την δική σας βούληση και αποφασιστικότητα».