Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων

διοργανώνουν υβριδική ημερίδα με θέμα τα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα με εισηγητή τον Παθολόγο – Διαβητολόγο κ. Αλέξη Σωτηρόπουλου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023. Κύριος στόχος της δράσης είναι η σωστή πληροφόρηση ειδικά των διαβητικών αλλά και του γενικού πληθυσμού για τις επιπτώσεις της διατροφής, της άσκησης και της ρύθμισης επιπέδων σακχάρου στα καρδιομεταβολικά νοσήματα.

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε σχετικά με τη δράση: «Προτεραιότητα μας είναι η προαγωγή της υγείας και η σωστή πληροφόρηση των δημοτών μας σχετικά με τα οφέλη της υγιεινής διατροφής και της άσκησης για το σάκχαρο αλλά και για τα καρδιομεταβολικά νοσήματα. Χρειάζεται όλοι μαζί Δημοτική Αρχή, εργαζόμενοι, εθελοντές και πολίτες να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για όσους μας χρειάζονται».

Η ημερίδα θα υλοποιηθεί , από το Τμήμα ΚΑΠΗ της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023 στο Α΄ ΚΑΠΗ Αγ. Αναργύρων Ν. Πλαστήρα & Κλεισούρας (τηλέφωνο 210/2690170) και ώρα 18:00.

Για την διαδικτυακή παρακολούθηση της ημερίδας μπαίνετε στο zoom της εκδήλωσης:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_zZ906HFTTY- df9lCnliBVA

Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις.