Με προπομπό ανεξαρτητοποιήσεων και απωλειών για τον πρώην Δήμαρχο Νίκο Σαράντη, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η εκλογή του νέου Προεδρείου και των μελών των Επιτροπών του Δημοτικού Συμβουλίου

Αγίων Αναργύρων - Καματερού.

Συγκεκριμένα, 3 Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης του π. Δημάρχου Νίκου Σαράντη δήλωσαν την ανεξαρτητοποίησή τους. Ο Ζήσης Πότσης, η Άννα Καπνιά - Μπούνα και ο Παναγιώτης Σταφυλάς.

Με εισήγηση του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων - Καματερού Σταύρου Τσίρμπα, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Τάσος Αθανασόπουλος  από τον συνδυασμό του Δημάρχου «Καθαρή Πρόταση». Αντιπρόεδρος εξελέγη η Αγγελική Φραγκοπούλου από τον συνδυασμό του π. Δημάρχου Νίκου Σαράντη «Άγιοι Ανάργυροι - Καματερό, Πόλη Αλληλεγγύης & Δημιουργίας» και Γραμματέας εξελέγη ο Σωτήρης Γιαννίρης από τον συνδυασμό του Σωτήρη Καμαρινόπουλου «Πόλη του Αύριο».

Μετά την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος, κάλεσε το Συμβούλιο να προβεί, στην ειδική αυτή συνεδρίαση, στην εκλογή των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την πρώτη θητεία της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου.