Με μια μεγάλη συγκέντρωση με απίστευτο παλμό στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Καματερού,

την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του προεκλογικού του αγώνα. Εκατοντάδες δημότες αγνοώντας την υψηλή θερμοκρασία έδωσαν μαζικά το παρόν, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, δείχνοντας έμπρακτα την αποδοχή και τη στήριξή τους στον Σταύρο Τσίρμπα που όπως όλα δείχνουν έχει μία δυναμική χωρίς προηγούμενο στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των υποψηφίων της δημοτικής παράταξης του Δημάρχου, ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, όπου παρουσιάστηκε ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο με στελέχη που ξεχωρίζουν για τη δράση τους εντός και εκτός Δήμου, με πολύ νεανικές και όμορφες παρουσίες, με όρεξη για ακόμη περισσότερη δουλειά.

Ο Σταύρος Τσίρμπας έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ για αρκετή ώρα η Λεωφόρος Καματερού ανοιγόκλεινε από το πλήθος των ανθρώπων που ήρθαν να τιμήσουν το Δήμαρχο. Είναι η αρχή της αρχής τόνισε στην ομιλία του ο Σταύρος Τσίρμπας, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό των πεπραγμένων ανακοινώνοντας παράλληλα νέα έργα και δράσεις στην καθημερινότητα, στις υποδομές αλλά πιο πολύ στον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα του Δήμου. Κλείνοντας αναφέρθηκε στην ενότητα της πόλης. “Η μεγαλύτερή μας επιτυχία είναι ότι ενώσαμε τους ανθρώπους, είμαστε όλοι μαζί σε έναν κοινό αγώνα για να δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που είστε δίπλα μας”.

Παρακάτω η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Καματερού Σταύρος Τσίρμπας

“Με τα χτεσινά εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου στο Καματερό και την παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξής μας, σηματοδοτήσαμε την έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους εσάς, για την παρουσία σας, την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε δράση, σε κάθε κάλεσμά μας. Συνεχίζουμε ενωμένοι για την πόλη που ονειρευόμαστε.”