Αγαπητοί μου φίλοι και συμπολίτες, υπηρέτησα την παράταξη «Άγιοι Ανάργυροι -Καματερό, πόλη αλληλεγγύης & δημιουργίας» με εντιμότητα, όραμα, αποφασιστικότητα και

μετρήσιμα αποτελέσματα ως διοίκηση από τις θέσεις :

- του προέδρου του οργανισμού πολιτισμού αθλητισμού και παιδείας από 1/9/2014

- του εντεταλμένου συμβούλου πολιτισμού, παιδείας, ευρωπαϊκών προγραμμάτων & επιχειρηματικότητας
- του προέδρου της δημοτικής επιτροπής παιδείας
- του τακτικού μέλους της οικονομικής επιτροπής
- του αντιδημάρχου οικονομικών, ηλεκτρονικής διακυβέρνησης & πολιτισμού έως 1/9/2019
- οργανωτικά ως διαχειριστής της παράταξης μέχρι και σήμερα.
Ο επικεφαλής της παράταξης και τέως Δήμαρχος Νίκος Σαράντης, εκπροσωπώντας τον Δήμο μας στην ΠΕΔΑ, συστρατεύεται με την Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία (όπως ανακοίνωσε ο ίδιος χτες αργά το μεσημέρι με γραπτή του δήλωση) η οποία δυστυχώς πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με την απλή αναλογική και πλήθος νομοσχεδίων και αποφάσεων κατέστρεψε την αυτοδιοίκηση και την χώρα δημιουργώντας ακυβερνησία και θεσμοθετώντας τις «συναλλαγές».
Το ανωτέρω γεγονός με οδήγησε με αίσθημα ευθύνης να υποβάλω σήμερα στο γραφείο του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου την ανεξαρτητοποίησή μου μιας και καθίσταται ασύμβατη ιδεολογικά η παραμονή μου στην παράταξη.
Παραμένοντας πιστός στις ιδέες και τις αξίες μου, με αγάπη για την αυτοδιοίκηση και με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Δήμου μας και των συμπολιτών μου, θα συνεχίσω να υπηρετώ τον τόπο μας, ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής του κινήματος Ιδέα Πολιτών.