Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μαθητής λυκείου στον Βύρωνα από μαθητές του σχολείου του και εξωσχολικούς.

Η επίθεση έγινε μέσα στην αυλή του σχολείου, όταν ο μαθητής προσπάθησε να υπερασπιστεί τη μικρή του αδελφή, η οποία επίσης δέχεται συχνά bullying από τους συμμαθητές της.

«Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα» δήλωσε ο 17χρονος μαθητής λυκείου στο Star.

Η μικρότερη αδερφή του, που ήταν παρούσα στο συμβάν, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν».

«Μου κλέψανε δύο φορές χρήματα από τη θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε λέγοντάς μου χυδαίες λέξεις» δηλώνει το νεαρό κορίτσι για τις επιθέσεις που δέχεται καθημερινά.

Ο μαθητής προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που έκαναν bullying στη μικρότερη αδελφή του ζητώντας του να σταματήσουν.

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλοτσούν για ενάμισι λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές».

Η αδελφή του προσπάθησε να τον βοηθήσει, αλλά ένα άλλο παιδί την κράτησε και τη χτύπησε στο κεφάλι.

«Δεν ήξερα από πού έτρωγα την κάθε μπουνιά και κλοτσιά. Ήταν τόσο γρήγορο, αλλά και τόσο αργό από τον πόνο που είχα» δηλώνει ο 17χρονος.

Οι καθηγητές, μόλις αντιλήφθηκαν, το περιστατικό επενέβησαν για να σταματήσουν την επίθεση.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.