Με κατσαβίδια εισέβαλε ομάδα κουκουλοφόρων νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε τριώροφη κατοικία στην Ηλιούπολη, όπου επιτέθηκαν στον

53χρονο ιδιοκτήτη και την ηλικιωμένη μητέρα του και τους άρπαξαν 300.000 ευρώ απο εφάπαξ που είχαν βγάλει απο την τράπεζα και τα έκρυβαν στις ντουλάπες του σπιτιού. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που εξετάζουν την υπόθεση της μεγάλης αρπαγής, θεωρούν βέβαιο οτι οι δράστες είχαν πληροφόρηση και χτύπησαν στοχευμένα το διαμέρισμα της οδού Σπετσών στην Ηλιούπολη. 

Ήταν γύρω στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 53χρονος ιδιοκτήτης άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του 2ου ορόφου. Τότε, ξαφνικά, οι δράστες που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του και γνώριζαν το πρόγραμμά του, όρμησαν πάνω του και τον ανάγκασαν να ξαναμπεί μέσα. Τα τρία άτομα με τις μαύρες κουκούλες και τα κατσαβίδια στα χέρια, μιλώντας σπαστά ελληνικά τον ακινητοποίησαν, του έκλεισαν το στόμα και τον έσυραν στο υπνοδωμάτιο, που βρισκόταν η μητέρα του.

Τον πέταξαν στο κρεβάτι και τον απείλησαν ότι αν προσπαθούσε να αντιδράσει θα τους κάνουν κακό. Οι δύο κρατούσαν ακινητοποιημένα τα θύματα την ώρα που ο τρίτος συνεργός έκανε «γης μαδιάμ» το υπόλοιπο σπίτι. Λίγη ώρα αργότερα και ενώ είχαν αρπάξει ήδη απο ντουλάπες και συρτάρια το ποσό των 300.000 ευρώ, βγήκαν έξω και έγιναν «καπνός».

Ο 53χρονος έβγαλε τα χρήματα από την τράπεζα γιατι φοβόταν μην του τα “κουρέψουν” Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, σημειώνοντας ότι το ποσό των 300.000 ευρώ που άρπαξαν οι δράστες, προερχόταν απο εφάπαξ του ιδίου και της μητέρας του. Λόγω της κρίσης, είπε οτι τα έβγαλε το 2015 απο την τράπεζα και τα έκρυβε στο σπίτι καθως φοβόταν μην τα «κουρέψουν».