Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση ετοιμότητας εκκένωσης στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων, στον Αγ. Ανδρέα, παρουσία του δημάρχου Αθηναίων

Γιώργου Μπρούλια.

Η άσκηση πραγματοποιείται στην έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου με τη συμμετοχή του συνόλου του μόνιμου και έκτακτου προσωπικού Παιδικών Εξοχών και της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας σημείωσε: «Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος με την άσκηση εκκένωσης που εκτελέσαμε στις παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων. Η σωστή εκπαίδευση σε όλους μας, η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των παιδιών και η ετοιμότητα των συνεργατών μας εκεί, είναι οι άξονες που κινούμαστε και είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα που καταφέραμε, εκκενώνοντας την εγκατάσταση σε 10 λεπτά. Θέλω να ευχαριστήσω τις Διευθύνσεις του δήμου Αθηναίων για την άμεση ανταπόκρισή τους και ιδιαιτέρως τη Δημοτική Αστυνομία, καθώς και όλους τους ανθρώπους από την Καθαριότητα, τις Τεχνικές Υπηρεσίες, το Πράσινο και τις Παιδικές Εξοχές».

Στην άσκηση ετοιμότητας παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Ανδρέας Βαρελάς και η πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών του δήμου Αθηναίων και εντεταλμένη σύμβουλος για τις παιδικές κατασκηνώσεις Πόπη Γιαννοπούλου.