Ελληνίδες,Έλληνες, αδέλφια μου και αδελφές μου και λοιποί-ες, σύντροφοι και συντρόφισσες, ένα ΦΑΝΤΑΣΜΑ πλανιέται πάνω από την Ελλαδίτσα μας,

το φάντασμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με την κρυφή μνημονιακή ατζέντα, με το στόμα του να στάζει αίμα δημόσιου υπαλλήλου και εργάτη ελληνικής βιομηχανίας που θα δουλεύει 27 ώρες το 24ωρο, 9 ημέρες την εβδομάδα και 400 και ημέρες τον χρόνο.

Μην τον ψηφίζετε θα φέρει πίσω το ΔΝΤ την τρόικα την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και τον Ρικ Πιτινο στον Παναθηναϊκό, μπορεί και τον Λεμονή στον Ολυμπιακό, ενώ θα γκρεμίσει την Αγία Σοφιά (στην Ν.Φιλαδέλφεια όχι την άλλη). Θα φέρει πίσω το Γκόλουμ ενώ το Game of thrones δεν θα ξαναπαιχτεί στην Ελληνική τηλεόραση, τα φρέσκα φασολάκια θα εξαφανιστούν από τις λαϊκές ενώ θα απαγορευτούν τα γεμιστά στην Ελληνική κουζίνα (αυτό είναι πράξη εκδίκησης προς την Φωτίου).

Μην τον ψηφίσετε γιατί θα κάνει την Αθήνα σιδερόφραχτη, θα κυνηγήσει τους Ρουβίκωνες, τους πυρήνες της φωτιάς, τα καλόπαιδα και τα κακόπαιδα από το ανεξάρτητο κράτος των Εξαρχείων, ενώ αν κάποιος δεν ξέρει τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας θα πηγαίνει για υποχρεωτική μπριγαδα-εργασιοθεραπεία στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας με επόπτες Μπαγκλαντεσιάνους εργάτες.

Μην τον ψηφίσετε γιατί το χειρότερο και επικινδυνότερο από όλα θα είναι να κάνει αυτά που λέει και η τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης να γυρίσει στην κανονικότητα ( απαπαπα! αυτό θα είναι τραγωδία, πώς θα το αντέξουμε αυτό θεέ μου;).

Σύντροφοι προσέξτε αυτός είναι ικανός να ανοίξει Μακρόνησο, Γυάρο και Βόρεια Μύκονο ως τόπο εξορίας, σας θερμοπαρακαλώ μην τον ψηφίσετε!

Υ.Γ Αφορμή για την ανάρτηση είναι η εμφάνιση στον Alpha του ιερού τέρατος με το πλούσιο κοινοβουλευτικό έργο, στην κοινοβουλευτική περίοδο που τελείωσε του κου Κωνσταντινέα να τον χαίρεστε! Αλλά με τέτοιον πρωθυπουργό τι να περιμένεις από τα πιόνια.