Με 128 υποψηφίους κατατέθηκε η υποψηφιότητα της παράταξης «Σαρωνικός Αύριο».

Πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο ισχυρό, πολυσυλλεκτικό, πλήρως αντιπροσωπευτικό. Ένα ψηφοδέλτιο ενωτικό και διευρυμένο, στο οποίο μετέχουν στελέχη, αυτοδιοικητικοί και μέλη των παρατάξεων του 2019. Ένα ψηφοδέλτιο που συνθέτει την αυτοδιοικητική γνώση και την εμπειρία, με τη φρεσκάδα της νέας γενιάς, καθώς η πολυπληθής Ομάδα Νέων της παράταξης δηλώνει ηχηρό παρόν.

Κοινή δέσμευση όλης της παράταξης είναι η οικονομική ανάκαμψη του Δήμου, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των πολιτών, ο εκσυγχρονισμός του Δήμου και η αναπτυξιακή προοπτική του, η διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και η υλοποίηση των αναγκαίων έργων και παρεμβάσεων.

Ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη τους και την αφοσίωσή τους. Θα εργαστούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα κάθε μέρα και κάθε ώρα, ώστε να φτάσουμε εκεί που αξίζει στο Σαρωνικό και στους δημότες. Αναλαμβάνω την πιο βαθιά δέσμευση, την πιο ισχυρή ευθύνη: Για το Σαρωνικό δε θέλουμε τίποτε λιγότερο από τα πάντα.»