Αγαπητοί Συμπολίτες, Ολοκληρώθηκαν όλες οι απαραίτητες εργασίες και παραδόθηκε προς χρήση, το νέο Δημοτικό Γυμναστήριο του Δήμου Μαρκοπούλου,

που στεγάζεται στις καινούριες Κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου! Το νέο Δημοτικό Γυμναστήριο, εξοπλίστηκε με δαπάνη του Νομικού Προσώπου «Βραυρώνιος», με σύγχρονο, ασφαλή και ποιοτικό εξοπλισμό για μυϊκή ενδυνάμωση! Ενδεικτικά, στον χώρο του Γυμναστηρίου, μπορείτε να βρείτε Μηχανήματα για ασκήσεις στήθους (multi press, peck dec), τρικέφαλων (leg extension), δικεφάλων (leg curl), απαγωγών – προσαγωγών – γλουτών, κωπηλατική, πάγκους δικεφάλων, κοιλιακών και ραχιαίων, Cross Over και άλλα!

Το Γυμναστήριο, στελεχώνεται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι θα επιβλέπουν τους αθλούμενους και θα μεριμνούν για την ασφαλή εκγύμνασή τους. Ο συνδυασμός σύγχρονου Εξοπλισμού και καταρτισμένου Προσωπικού, υπόσχονται θετικά αποτελέσματα. Η χρήση του χώρου, είναι ελεύθερη σε όλους τους πολίτες, άνω των 16 ετών, που το επιθυμούν, εφόσον προηγηθεί εγγραφή στο Πρόγραμμα «Αθλητισμός & Πολιτισμός για Όλους». Επίσης, τα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Μαρκοπούλου, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Δημοτικό Γυμναστήριο για την ενδυνάμωση των αθλητών τους και την βέλτιστη απόδοσή τους, μετά από διαδικασία παραχώρησης. Σας καλούμε να αθληθείτε, στις νέες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας !