Αγαπητοί Συμπολίτες, Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου, σας προσκαλούν στην μουσικοχορευτική Εκδήλωση,

με τίτλο «Τα ζάλα μας τα Κρητικά», που διοργανώνει ο Σύλλογος Κρητών Μαρκοπούλου - Πόρτο Ράφτη, στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, την Κυριακή, 23 Ιουνίου 2019 και ώρα 8.00 μ.μ. Ο Σύλλογος Κρητών Μαρκοπούλου Πόρτο Ράφτη, παρουσιάζει χορούς και τραγούδια, των τεσσάρων νομών της Κρήτης, με την τιμητική συμμετοχή των μελών του Συλλόγου Κρητών Μεσογείων «Ο Ψηλορείτης» και του Συλλόγου Κρητών Λαυρίου «Η Μεγαλόνησος». Χορεύουν τμήματα ενηλίκων και νέων, ενώ νεαροί μαθητές, με την συνοδεία δασκάλων τους, παίζουν κρητικά παραδοσιακά όργανα. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν με τη μουσική και το τραγούδι τους, το μουσικό συγκρότημα του μουσικοδιδάσκαλου Μανώλη Μπουνταλάκη (λύρα, τραγούδι), συνοδεία του Βαγγέλη Μαμαλάκη (λαούτο) Κώστα Κονταξάκη (λαούτο, μαντολίνο) και Μανώλη Μπουρλάκη (ασκομαντούρα). 

Είσοδος Ελεύθερη. Απευθύνουμε κάλεσμα Προσφοράς Τροφίμων και Φαρμάκων, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαρκοπούλου.