Από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Pitsounicity.gr είναι ο Δήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Σωτήρης Μεθενίτης, ο οποίος είναι και υποψήφιος στην περιφέρεια Ανατολικής

Αττικής με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού. Παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας μας, συνοδεύοντας τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό.

Ο κ. Μεθενίτης το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε μια πολιτική αντιπαράθεση με τον ομόσταυλό του υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη. Η συγκεκριμένη εκδήλωση τους έφερε μια ανάσα τον ένα από τον άλλο, τους χώριζαν δυο καθίσματα και ο κ. Σγουρός, αλλά ο κ. Μεθενίτης, ο οποίος διακρίνεται για τον πολιτικό του πολιτισμό, άφησαν στην άκρη τις κόντρες και χαιρέτισαν τον κ. Πατούλη, παρά το ψυχρό κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις τους.

Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα για να κόψει με τη σειρά του το δικό του κομμάτι και να απευθύνει στον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, τις εγκάρδιες ευχές του. Λόγω της μεγάλης συμπάθειας που έχει ακόμη και από πολιτικούς αντιπάλους, τον καλούσαν πολλοί, για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Πρόθυμος, όπως πάντα, δεν χάλασε χατίρι στον κόσμο και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

        Ο Σ. Μεθενίτης κόβει την πίτα

        Σ. Μεθενίτης - Α. Δεωνάς

        Ν. Παχύλας - Σ. Μεθενίτης - Ι. Σγουρός - Σ. Τζόκας

        Ι. Σγουρός - Σ. Μεθενίτης - Μ. Βαρβιτσιώτης - Γ. Πατούλης

        Ι. Σγουρός - Κ. Καράμπελας - Σ. Μεθενίτης - Γ. Ζαχαρόπουλος

        Ι. Σγουρός - Κ. Τσακιτζιάν - Σ. Μεθενίτης - Α. Δεωνάς

         Σ. Μεθενίτης - Σ. Παπασπύρου

         Ν. Παχύλας - Α. Δεωνάς  - Α. Βασιλοπούλου - Σ. Μεθενίτης