Άρθρο του Κρικόρ Τσακιτζιάν : Ο Γιάννης Αϊδινιώτης είχε βάλει υποψηφιότητα με το συνδυασμό του νέου Δημάρχου Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη,

κ. Κωνσταντίνου Αλαγιάννη. Η παράταξη εξελέγη πρώτη και ο Αϊδινιώτης, κατάφερε να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και τώρα αναμένει την 1 η Σεπτεμβρίου για να ορκιστεί στο νέο δημοτικό σχήμα του Δήμου. Ο Γιάννης Αϊδινιώτης είναι ο αρχιπροπονητής της πυγμαχίας του Παναθηναϊκού.

Ο άνθρωπος που αναμόρφωσε τον πυγμαχικό σύλλογο αυτής της ιστορικής ομάδας, που ψυχορραγούσε τα τελευταία χρόνια πριν αναλάβει ο ίδιος. Με σκληρή δουλειά και πειθαρχία, όχι μόνο κατάφερε να ξαναζωντανέψει το σύλλογο, αλλά και να τον οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Ίδρυσε το γυναικείο τμήμα πυγμαχίας, το οποίο κατέκτησε παγκόσμιους τίτλους.

Ο άνθρωπος αυτός, απ’ ότι μαθαίνουμε διεκδικεί μια θέση στο δήμο, στον τομέα του Αθλητισμού. Φυσικά και πρέπει να θεωρείται ο καταλληλότερος γι’ αυτό το πόστο και πρέπει να το λάβει σοβαρά υπ’ όψη του ο νέος δήμαρχος. Το βέβαιο είναι ότι, σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι σημαντική η συνεισφορά του Γιάννη Αϊδινιώτη, στο να οργανώσει τα αθλητικά σωματεία, να τους προσδώσει όραμα και να έλξει τα νέα παιδιά, ώστε να εγγραφούν όλο και περισσότερα στους τοπικούς συλλόγους.