Τραγικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως γύρω από το έγκλημα στην Κερατέα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/9) όταν

ένας άνδρας 48 ετών ομολόγησε ότι σκότωσε την 85χρονη μητέρα του. Όπως αποκαλύφθηκε, η γυναίκα αυτή είχε σωθεί από την φωτιά που ξέσπασε στο Μαρκάτι Κερατέας. Σύμφωνα με το Mega, η ηλικιωμένη σώθηκε στα μέσα Αυγούστου από άνδρες της ΟΠΚΕ λόγω της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει. Η μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρκάτι είχε φτάσει κοντά στα σπίτια και είχε δοθεί εντολή εκκένωσης με τον δήμαρχο να κάνει έκκληση στις Αρχές για βοήθεια σε μια ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα, που έχει εγκλωβιστεί. Στο σημείο έφθασε πρώτη μια ομάδα της ΟΠΚΕ και οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους την 86χρονη και την έβγαλαν έξω από το σπίτι. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι πρόκειται για την ίδια γυναίκα που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον γιο της.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η 85χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Πέμπτης (2/9), έπειτα από τηλεφώνημα του γιου της στην αστυνομία που δήλωσε πως την σκότωσε. Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στις 18:00 της Πέμπτης ένας άνδρας τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως έχει σκοτώσει τη μητέρα του στην Κερατέα. Η αστυνομία βρήκε στο σημείο τη γυναίκα νεκρή -πιθανότατα από μαχαίρι- και οδήγησε τον 48χρονο γιο της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ο άνδρας φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.