Από την πρώτη στιγμή εγώ και η παράταξη που είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής είχαμε δώσει ιδιαίτερη σημασία στην προσέλκυση επενδύσεων σε μία τόσο όμορφη και

κομβική περιοχή όπως στις Αχαρνές. Με χαρά άκουσα τον Πρωθυπουργό να αναφέρεται στις προγραμματικές δηλώσεις του για την αξιοποίηση του Βασιλικού κτήματος.

Ως νέα Δημοτική Αρχή τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ που αφορούν ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για τους Δημότες των Αχαρνών και αναβάθμιση του οδικού και συγκοινωνιακού δικτύου.

Θα καταθέσουμε προτάσεις με σεβασμό κυρίως στο περιβάλλον και στην προβολή της ιστορικής αξίας του χώρου αλλά και ως προτύπου αγροτοβιομηχανικής μονάδας. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί ένα υψηλό τουριστικό προϊόν για την χώρα που μπορεί να συμβάλλει στην τοπική ανάπτυξη αλλά και για όλη την Αττική, ένας χώρος που θα διεκδικήσουμε να επανέλθει στον Δήμο μας.

Οφείλουμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν και θα το κάνουμε, όπως θα το κάνουμε και για το καζίνο της Πάρνηθας και το κτήμα Αμυγδαλέζας.

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας την 1η Σεπτεμβρίου θα θέσουμε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο για προτάσεις από όλες τις Παρατάξεις αλλά θα γίνει και διαβούλευση ώστε να έχουμε προτάσεις από όλους τους Συνδημότες μας!

Γιατί η Ανάπτυξη της Πόλης μας είναι υπόθεση όλων…