Την κανονική της κυκλοφορία αποκτά πλέον η Αριστοτέλους. Ένας κεντρικός δρόμος των Αχαρνών,

ο οποίος όμως τα προηγούμενα χρόνια είχε επιβαρυνθεί ιδιαίτερα από ένα μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, λόγω της διέλευσης βαρέων οχημάτων. Αν και υπήρχε σχετική απαγόρευση ήταν πολλά τα οχήματα τέτοιου τύπου που επέλεγαν τη διαδρομή αυτή προς διευκόλυνσή τους. Έτσι είχε διαμορφωθεί μια ιδιάζουσα και «μοναδική» κατάσταση με νταλίκες και μεγάλα φορτηγά να κινούνται στον κεντρικό ιστό μιας πόλης.

Μια κατάσταση όμως που προκαλούσε μεγάλα προβλήματα στις Αχαρνές, καθώς είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλης κυκλοφοριακής επιβάρυνσης, μεγάλα επίπεδα θορύβου, αυξημένο κίνδυνο ατυχήματος και σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός αναζήτησε λύση στο συγκεκριμένο θέμα από την πρώτη στιγμή και μετά από συνεχείς πιέσεις, τα αποτελέσματα είναι πια ορατά. Οι συνεχείς έλεγχοι της τροχαίας, αλλά και η συνεργασία της Δημοτικής Αστυνομίας και του Αντιδημάρχου Μιχάλη Βρεττού έχουν φέρει πλέον μια κανονικότητα σε αυτό το θέμα. Δεν αρκεί όμως αυτό, καθώς υπάρχει συνεχής παρακολούθηση, ούτως ώστε η παρούσα κατάσταση να παγιωθεί και η συμμόρφωση των οδηγών με την απαγόρευση να είναι απόλυτη. Οι συνεχείς ενέργειες του Δημάρχου κ. Σπύρου Βρεττού και της δημοτικής αρχής αποσκοπούν στην αλλαγή της εικόνας της πόλης και την επίλυση προβλημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της εδώ και πολλά χρόνια.