Καθημερινές είναι πλέον οι παρεμβάσεις του Δήμου Αχαρνών στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του ιού.

Συγκεκριμένα μετά από τη σχετική οδηγία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Γιώργος Σιδηρόπουλος και συνεργείο του Δήμου προχώρησαν στο σφράγισμα δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων. Παράλληλα αφαίρεσαν στεφάνια από τις μπασκέτες, καθώς τις προηγούμενες μέρες διαπιστώθηκε να μην υπάρχει η απαιτούμενη πειθαρχία από συνδημότες μας. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς επισημαίνουν συνεχώς την ανάγκη επίδειξης ατομικής υπευθυνότητας, προκειμένου να αποδώσουν τα μέτρα πρόληψης. Όταν όμως αυτό δεν συμβαίνει, τότε ο Δήμος είναι παρών και παρεμβαίνει για τη συμμόρφωση όλων. «Δεν σταματάμε τα προληπτικά μέτρα σε κάθε χώρο του Δήμου, ακόμη και σφραγίζοντας αθλητικούς χώρους», τόνισε σχετικά ο κ. Σπύρος Βρεττός.

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας σφραγίστηκαν οι αθλητικοί χώροι που βρίσκονται στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου, Αγίου Διονυσίου , Β. Ουγκώ και Ερμού (Κοκ. Μύλος)