Δελτίο τύπου: Σε προηγούμενο δελτίο Τύπου ζήτησα από τον κύριο Τοπαλίδη αλλά και προσωπικά

να διευκρινίσει δημοσίως ποιον εννοεί όταν λέει επίσημα πως σαν εξωτερικός φρουρός στις φυλακές που εργαζόταν έκανε μεταγωγή σε υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας που τώρα φοράει σακάκια και το παίζει σωτήρας, αγοράζοντας τους πάντες και έχει κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο, για ναρκωτικά, για πλαστά χαρτιά και από τον οποίο σήμερα δέχεται απειλές. Μάλιστα, να διευκρινίσει σαν αντιδήμαρχος αν λειτουργεί υπό το καθεστώς των απειλών αυτών και γι αυτό δεν τολμά να πει δημόσια το όνομά του ενώ τον «φωτογραφίζει» και την ίδια στιγμή διαδίδει στον περίγυρό του και σε εμένα προσωπικά ότι αναφέρεται στον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Ηλιάδη.

Και ο υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Ηλιάδης, οφείλει από την πλευρά του στους πολίτες των Αχαρνών, εφόσον γνωρίζει ότι αναφέρεται στο πρόσωπό του να ξεκαθαρίσει δημόσια τη θέση του, αν αυτά τα οποία γράφει ο κ. Τοπαλίδης αληθεύουν ή όχι ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες των Αχαρνών να γνωρίζουν όλη την αλήθεια σε μία περίοδο που τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο «δηλητηριάζοντας» την ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. Για του λόγου το αληθές καταθέτω στους πολίτες των Αχαρνών τα όσα δημοσίευσε ο αντιδήμαρχος Στάθης Τοπαλίδης στις 10 Ιουνίου 2022.«Κι όμως στην πόλη μας γίνεται κάποιοι εγκληματίες να μιλάνε για την εγκληματικότητα. Βέβαια από μια άποψη ίσως είναι λογικό, αφού αυτοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα.

Περίεργοι τύποι που μέχρι εχθές ήταν κρατούμενοι στις φυλακές και είχανε κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο, για ναρκωτικά, για πλαστά χαρτιά σήμερα φοράνε σακάκια και το παίζουνε υποψήφιοι σωτήρες. Κύριοι φτάνει το ψέμα και η αλητεία. Σε αυτή την πόλη σας γνωρίζουμε πολύ καλά και εγώ σας γνωρίζω ακόμα καλύτερα. Μην ξεχνάτε πως, όταν εργαζόμουν ως εξωτερικός φρουρός στις φυλακές και σας έκανα μεταγωγές, ήσασταν με σκυφτό κεφάλι και το μπόι σας δεν ξεπερνούσε το ενάμιση μέτρο. Και όμως σήμερα κυκλοφορείτε λες και φορέσατε τακούνια και γίνατε δύο μέτρα. Βόμβες, πλαστά τιμολόγια και λαθρεμπόριο ίσως στείλουν κάποιους εκεί που είναι ο φυσικός τους χώρος… στο κελί 33. Το μαύρο χρήμα είναι πολύ βέβαια και αγοράζει ακόμη και συνειδήσεις.

Το άσχημο, το περίεργο, το ακατανόητο είναι ότι άνθρωποι με μια θεσμική θέση φωτογραφίζονται μαζί τους. Πρέπει να μπει ένα τέλος στα πολιτικά παιχνίδια κάποιων στις πλάτες ενός νεκρού παιδιού. Σε όλους τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν μαζί τους το μόνο που μπορώ να πω είναι: Σταματήστε να ξεφτιλίζεστε».Και επειδή αυτά που καταγγέλλεις κύριε Τοπαλίδη αφορούν εγκληματικές και κακουργηματικές πράξεις, να ξέρεις πως το ίδιο εγκληματική και κακουργηματική είναι η στάση σου εφόσον δεν προβαίνεις στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να έχουν οι πολίτες των Αχαρνών μία ξεκάθαρη εικόνα για τα λεγόμενά σου, όπως το δικαιούνται.

Παναγιώτης Γρηγοριάδης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Δύναμη» Αχαρνών