Ευχαριστώ από καρδιάς το σύνολο των συμπολιτών μου που προσήλθαν στις κάλπες και τίμησαν με την ψήφο τους όλους τους δημοτικούς συνδυασμούς. Ιδιαίτερα θα ήθελα

να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που τίμησαν εμένα και την παράταξη ΔΕΚΑ φέρνοντας μας στην 2η Κυριακή όπου οι δημότες θα αποφασίσουν για τον Δήμαρχο της πόλης.

Συγχαίρω επίσης τους συνυποψήφιους μου δημάρχους που με αξιοπρέπεια και σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες συνετέλεσαν στην διεξαγωγή ενός πολιτισμένου προεκλογικού αγώνα.

Στηριζόμενοι στις αρχές και τις αξίες που μας διέπουν, αποδείξαμε ότι η πόλη μπορεί να αποφασίσει μόνη της για το μέλλον της, χωρίς να καθοδηγείται και να επηρεάζεται από συγκεκριμένες κοινωνικές, τοπικιστικές ή ομάδες άλλων συμφερόντων.

Προσωπικά, έκανα όλα όσα είχα μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μου, πραγματοποιώντας έναν αγώνα ουσίας, χωρίς φωνές, σεβόμενος όλους τους πολίτες του ιστορικού δήμου μας. Την Κυριακή, ζητάω ακριβώς το ίδιο και από εσάς. Κρίνετε με την καρδιά σας και αποφασίστε με το μυαλό.

Καλώ όλους τους δημότες των Αχαρνών στις 2 Ιουνίου να προσέλθουν στις κάλπες μαζικά, για να αποφασίσετε εσείς για το μέλλον της πόλης, της ζωής και των παιδιών μας. Σας υπόσχομαι ότι την 1η Σεπτεμβρίου όλοι μαζί ενωμένοι και μονιασμένοι θα Δημιουργήσουμε Ένα Καλύτερο Αύριο για τις Αχαρνές.