Η ΕΓΕ Αχαρνών,με αφορμή τη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, αναδεικνύοντας το έργο των ανθρώπων που με την εθελοντική τους προσφορά στηρίζουν

τη ΓΥΝΑΙΚΑ βράβευσε , ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, τον Πρόεδρο του Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Παναγιώτη Χ. Καζανά, οποίος από την ίδρυση του Παραρτήματος το 2010 μέχρι τις μέρες μας, έχει προσφέρει πολλά όχι μόνο στη γυναίκα,  εξασφαλίζοντας  δωρεάν προληπτικό έλεγχο για την πρόληψη του καρκίνου με στόχο  τη διασφάλιση της υγείας και της ποιότητας ζωής δεκάδων γυναικών του Δήμου μας, αλλά και γενικότερα στη τοπική κοινωνία και τον πολιτισμό.

Η βράβευση του κ. Παναγιώτη Καζανά έγινε σε συνέχεια δύο προηγούμενων βραβεύσεων που είχαν γίνει προς το Παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, από τη Δημιουργική Ομάδα Κατοίκων Κόκκινου Μύλου( Σύλλογος Νήσου Λέσβου «Ο Άγιος Ταξιάρχης Μανταμάδου», Α.Ο.Κόκκινος Μύλος  και  Μουσική Σχολή Μαίρης Κοχλιού)καθώς και από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Περιστερίου.

Ο κ. Καζανάς αφού ευχαρίστησε την ΕΓΕ Αχαρνών, αναφέρθηκε συνοπτικά στη δράση του Παραρτήματος Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, το οποίο βρίσκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας, και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού, όχι μόνο με προληπτικές εξετάσεις αλλά και με ενημερωτικές εκδηλώσεις που έχουν ως στόχο την έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση του καρκίνου.