Δήλωση - απάντηση με πολλές αιχμές προς τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, δημοσιοποίησε μέσω facebook  ο πρόεδρος του

Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου Γιώργος Σανταμούρης. Ο λόγος, για το εξώδικο που απέστειλε ο Δήμαρχος Άνδρου στον κ. Σανταμούρη. 

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Τήνου – Άνδρου .  

Σήμερα αγαπητέ κύριε και τέως συνεργάτη (με δικές σου άστοχες ενέργειες), μου έστειλες "εξώδικο" και απαιτείς να ανακαλέσω όσα έγραψα στην απάντησή μου στην δική σου ανάρτηση, που θέλησες να προστατεύσεις τον συνερ/τη σου λιμενάρχη Τήνου, γιατί θίγουν την ηθική σου υπόσταση.Μάθε λοιπόν, ΟΤΙ, ότι έγραψα το εννοώ εκτός απο την ΓΘΣ του ΑΙΝΣΤΑΙΝ γιατί υπέθετα ότι δεν θα το εννοούσες και θα ΡΩΤΑΓΕΣ, όπως θα έγινε, για να καταλάβεις ότι είσαι μικρός μπροστά στην γνώση.Αν όπως γράφεις, θέλεις να ανακαλέσω, ΣΥΜΦΩΝΩ αφού ΒΕΒΑΙΑ ανακαλέσεις όλες μα ΟΛΕΣ τις ΨΕΥΔΕΙΣ κατηγορίες στο πρόσωπό μου,ιδιαίτερα αυτές που αναφέρονται σε κακοδιαχείρηση των πόρων του ΛΤ.Βεβαια ούτε ο υπουργός, που του ζητάσατε να με καθαιρέσει γιαυτό τον λόγο, διέταξε κάποιον έλεγχο.Δήμαρχε της ΑΝΔΡΟΥ, άν αγαπάς το νησί σου που σε εμπιστεύτηκε, αφησε τις ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΕΣ (γιατί δεν περνάνε) και πάρε με τηλ να τα βρούμε για το καλό των νησιών μας. Σε λίγες μέρες που θα δημοπρατηθεί το έργο της ανάπλασης του ΓΑΥΡΙΟΥ, θα χρειαστεί η έγκριση του ΔΣ μας (που το διέλυσες παραιτώντας τους δικούς σου συμβούλους) για το πρακτικό της επιτροπής δημοπρασίας του έργου. Ποιόν θα βρείς τότε να ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ; 'Οσο για το εξώδικο θα απαντηθεί με όλα τα εναντίων σου πειστήρια και θα λέει ότι ΑΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΕΓΏ.

Διάλεξε